ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

Впровадження енергоефективних проєктів

Впровадження енергоефективних проєктів

Досягнення європейських стандартів енергоефективності та енергозбереження за рахунок використання відновлюваних джерел енергії у сфері теплопостачання, поширення енергозберігаючих та енергоефективних технологій у житлово-комунальному господарстві є однією із стратегічних цілей зеленого міста Житомира.

Запрошуємо ознайомитись із роботою комунального підприємства, яке забезпечує мешканців Житомирської громади виробництвом та постачанням теплової енергії, впроваджує енергоефективні проєкти.

Житомиртеплокомуненерго

#зеленемісто #теплопостачанняДосягнення європейських стандартів енергоефективності та енергозбереження за рахунок використання відновлюваних джерел енергії у сфері теплопостачання, поширення енергозберігаючих та енергоефективних технологій у житлово-комунальному господарстві є однією із стратегічних цілей зеленого міста Житомира.?Запрошуємо ознайомитись із роботою комунального підприємства, яке забезпечує мешканців Житомирської громади виробництвом та постачанням теплової енергії, впроваджує енергоефективні проєкти.? КП «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради

Опубліковано Maisternia Mista Zhytomyr Середа, 23 вересня 2020 р.