ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

Встановлення будинкових лічильників теплової енергії продовжується.

Встановлення будинкових лічильників теплової енергії продовжується.

Протягом поточного опалювального сезону встановлюємо у Житомирі ще 118 лічильників теплової енергії.

Кошти на їх встановлення не передбачені у тарифі, тому для подальшого обладнання вузлів обліку виділяються кошти з міського бюджету.

Загалом у Житомирі є 952 багатоповерхові будинки, із яких більшість вже обладнана лічильниками в попередні роки. На початок поточного опалювального сезону, залишалося 322 будинки, у яких не було лічильників.

З них у 75 будинках за попередні місяці вже встановлено вузли обліку. За нашими розрахунками, коштів з бюджету вистачить ще на 43 лічильники, які будуть встановлені до кінця року.

Задовольнення всієї потреби у вузлах обліку, звичайно, потребує більшого фінансування, що є досить складним у нинішніх умовах. Ще одна проблема полягає у тому, що не вистачає спеціалістів, оскільки багато з них зараз на військовій службі. Сам процес також є ресурсомістким, потрібно спочатку підготувати приміщення, змонтувати обладнання, а потім підключити його.

Враховуючи те, що зараз триває опалювальний сезон і для підключення лічильника потрібно на декілька годин вимкнути опалення, ми обираємо теплу погоду для проведення цих робіт, щоб мешканці будинків не відчували дискомфорту.