ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

Значущі нагороди підприємству !

Значущі нагороди підприємству !

21 березня відзначається День працівника житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Цього року свято для КП «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради стало подвійним, адже підприємство отримало декілька нагород. За результатами 2020 року «За вагомий внесок у розвиток української економіки та бездоганну ділову репутацію» у своїй сфері діяльності КП ЖТКЕ було названо «Підприємством року в Україні».

Рейтинг, за яким нагороджено підприємство, був складений незалежними експертами на основі показників роботи ЖТКЕ та завдяки міжнародним проєктам, які успішно реалізує підприємство.

Нагороду «За багаторічну плідну працю, ефективне керування підприємством-лідером та дотримання високих соціальних обов’язків, що привело до перемоги над конкурентами та сприяло загальному зміцненню економіки країни» отримав директор КП ЖТКЕ Дмитро Рогожин.

В номінації «Гордість професії України» нагороди отримали троє працівників ЖТКЕ:

Петро Сергійчук /технічний директор/,Олексій Іванюк /слюсар з ремонту устаткування котельного обладнання/,Ольга Желудько /машиніст котлів/.

Нагорода ЖТКЕ — нагорода для всього міста! Пишаємось досягненнями, працюємо на благо міста та країни!

Вітаємо колег з професійним святом! Бажаємо наснаги, бути кращими у професії, працювати у задоволення та відчувати вдячність за свою роботу!