ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

Зустріч з народним депутатом Юрієм Бойко

Зустріч з народним депутатом Юрієм Бойко

28 вересня народний депутат України Юрій Бойко зустрівся з колективом «Житомиртеплокомуненерго».

Депутат розповів про ситуацію, яка склалась з газом у країні напредодні опалювального сезону та про те, що він робить як депутат для того, щоб полегшити роботу тепловикам. Юрій Бойко високо оцінив роботу підприємства з досвідом якого він знайомий не перший рік. «Я вважаю, що досвід вашого підприємства потрібно переймати іншим містам України. Потрібно, щоб до вас приїздили та вивчали вашу роботу. Ви дуже багато робите для модернізації, залучаєте кошти, застосовуєте нові технології і відповідно маєте хороший результат», – сказав народний депутат.

Юрій Бойко також відповів на запитання колективу. Зокрема запитали про попередню оплату за газ, яка негативно впливає на роботу підприємства, штучно створюючи борги, а також про те, що підписаний у лютому цього року Меморандум про непідняття тарифів де-факто не виконується . Депутат пообіцяв підняти ці питання на рівні країни та зробити все можливе, щоб уряд виконав свої зобов’язання.

Разом з керівником ЖТКЕ Дмитром Рогожиним та міським головою Сергієм Сухомлиним, Юрій Бойко також відвідав котельню на Домбровського, 30. Стара котельня, яка працювала з максимальним КПД 60%, була обладнана новими котлами, насосним обладнанням. Зараз вона працює в автоматичному режимі з КПД понад 95%.