ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

Понад 358 млн. гривень загальний борг населення перед ЖТКЕ

Понад 358 млн. гривень загальний борг населення перед ЖТКЕ

Загальний борг населення перед ЖТКЕ наразі становить понад 358 млн грн. Тож продовжуємо претензійно-позовну роботу з боржниками.

За минулий рік ми подали до суду 590 позовів про стягнення боргів і 36 в січні цього року. Загальна сума позовних вимог становить понад 24 млн грн. З тими позовами, що були подані у попередні роки суди міста за минулий та початок цього року розглянули та винесли рішення по 1400 справам. 98% рішень ухвалені на користь ЖТКЕ. Документи по них вже були передані виконавцям.

Йдеться про боржників, які накопичили боргів на десятки тисяч гривень. Частина з них виїхала за кордон та заробляє гроші здаючи квартири, при цьому не розраховуючись за послуги теплопостачання.

Оплата за опалення займає досить велику частину в комунальних платежах, тож ми пішли на зустріч споживачам, які хочуть зробити реструктуризацію боргів. По кожній такій заяві рішення приймається індивідуально, термін договору реструктуризації складає до 3 років.

Робота з боржниками – наше зобов’язання полегшувати тягар на міський бюджет, який дотує підприємство через те, що маємо економічно не обгрунтований збитковий тариф. Тож продовжуємо працювати в цьому напрямку.

Щиро дякуємо споживачам, які вчасно сплачують за отримані послуги.