ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

Підготовка до опалювального сезону триває.

Підготовка до опалювального сезону триває.

Продовжуємо підготовку до опалювального сезону. Наразі теплова інспекція ЖТКЕ перевіряє готовність до пуску тепла домогосподарств та об’єктів соціальної сфери. Першу з двох перевірок уже пройшли близько 50% споживачів тепла. Повністю перевірені школи міста, на черзі садочки та медичні заклади. З керуючих компаній традиційно серед кращих ПП КВЖРЕП № 8 та «Коменерго».

Війна внесла свої корективи у підготовку до опалювального сезону. Намагаємось передбачити всі можливі проблеми з постачанням тепла під час опалювального сезону. Тож ще у квітні утримувачам будинків було рекомендовано провести заходи з утеплення. Адже у разі відсутності тепла (електрики, газу) в мороз можуть постраждати мережі будинків, зокрема водопровідна та каналізаційна. Найбільше роботи в частині утеплення цього року виконали ОСББ. Багато з них утеплює підвали, ставлять подвійні двері, замінюють вікна на металопластикові.Тепло, яке будинки втрачають через розбиті у під’їздах вікна, старі двері, неутеплені дахи та підвали — це гроші, які мешканці будинків втрачають. В умовах війни це ще й загроза швидкого замерзання мереж взимку.

Тож КП ЖТКЕ закликає утримувачів будинків і їхніх мешканців звернути особливу увагу на підготовку до опалювального сезону.