ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

Про перерахунки в квитанції-повідомленні за червень

Про перерахунки в квитанції-повідомленні за червень

Із-за програмної помилки, допущеної в квітні 2022 року в розрахунку мінімального споживання згідно Наказу № 315 від 22.11.2018р. в квартирах, що мають індивідуальні теплові лічильники, і виявлення вказаної програмної помилки в червні 2022р., в деяких житлових будинках міста в червні 2022 р. виникають суми скоректованих нарахувань на особових рахунках  мешканців з централізованим теплопостачанням, а саме:

         При подачі показників індивідуальних лічильників в квітні 2022 року і нарахуваннях згідно них, на особових рахунках споживачів, в квартирах яких встановлено індивідуальні теплові лічильники, була розподілена додатково певна кількість Гкал ( донарахування до мінімального споживання), з допущенням програмної помилки (кількість Гкал на ці квартири була завищена) . Таким чином розподіл на інші квартири будинку був занижений.

         Після виявлення вказаної помилки відбулося перерозподілення спожитої в житлових будинках теплової енергії в квітні 2022 року, тобто надлишково виставлена кількість Гкал  на особових рахунках споживачів з індивідуальними лічильниками знята і перерозподілена на квартири з центральним теплопостачанням без індивідуальних лічильників тепла.